Печатница Оптимал принт – София

Специални оферти

Защо ни трябва блог?

Това е един хубав въпрос, с който да започнем, но по-добре първо да кажа кои сме ние. Екипът на Печатница Оптимал принт има богат опит в сферата на офсетовия печат, като част от нас са в полиграфическия бранш почти 20 години. Ориентирани сме основно към производството на фактури и персонализирани формуляри, а също така и към пълноцветния рекламен печат, но винаги търсим и нови закачливи предизвикателства. Останалата част от историята я има в нашата фирмена страница, поради което няма да ви занимавам допълнително с нея, а ще продължа нататък.

Ще си позволя да кажа и няколко думи за себе си, в случай, че сте любопитни кой е авторът на този материал. Аз съм Антон Даскалов и отговарям за маркетинга и продажбите в Печатница Оптимал принт от самото й създаване. За професионалните ми и лични интереси може да се допитате в социалните мрежи: Facebook, Twitter или LinkedIn.

Връщам се към зададения в заглавието въпрос и честно казано не се сещам за отговора 🙂

Истината е, че за всички тези години се сблъсках с 1 000 001 предизвикателства, които ми дадоха възможност да си отговоря на множество въпроси или евентуално къде може да се потърси решението им. Ето защо сметнах, че тази информация може да се обобщи на едно място, с което би била полезна за хората извън сферата на полиграфията, а и не само. Ще се опитам разглежданите теми да не звучат, като излезли от устата на небезизвестния Проф. Д-р Инж. Сухарски. Надявам се, че ще мога да разчитам на помощта и на други автори: колеги , работещи в сферата на полиграфията, рекламата и дизайна, както и на партньорите на фирмата (доставчици и клиенти).

Сигурно всеки вече се е запитал какво още търси тук или какво точно ще намери, затова прилагам кратък конспект с въпроси, на които ще предлагаме отговори:

  • Какви са технологиите и процесите за изработка на различни типове полиграфически изделия – от идеята до крайния продукт, чрез кратко и ясно обяснение на термините;
  • Кои са интересните продукти и услуги, поръчвани от наши клиенти, проблемите, свързани с производството и тяхното решение;
  • Как клиентите използват печатните материали и с какво ни помагат за тяхната изработка;

Не на последно място в блога ще намират място новини свързани с бранша и конкретно с нас. Разбира се тези теми винаги могат да бъдат разширявани, допълвани и т.н., за което до голяма степен ще разчитаме на вашите коментари, препоръки и активност тук или в социалните мрежи. Надяваме се, че ще ви бъдем полезни и ви приветстваме с добре дошли на нашия блог.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping cart Затвори