Печатница Оптимал принт – София

Специални оферти

Отпечатване на книги в малки тиражи

Търсенето на изпълнител за изработка на книги в малки тиражи става все по-често явление. Самото отпечатване не е проблем, благодарение на дигиталната технология. Възможностите са огромни: фирмени доклади и отчети, ръководства и наръчници за обучение, презентации, детски книжки за обучение и оцветяване, стихосбирки и много други. Напълно постижимо е издаването на единична бройка, включително от художествена, техническа или друга литература с уредени авторски права.

zagorka-books

heineken-logoТова, което ме наведе на идеята да напиша днешната статия е поръчката на два вида ръководства и два наръчника към тях, произведени по поръчка на Загорка АД, част от Heineken Group of Companies. Книжките бяха с тираж между 6 и 16 бройки от вид, пълноцветно отпечатани и с различен брой страници във всяка от тях. Материалите за тази кампания бяха с размер 200/200 мм, отпечатани върху стандартна офсетова хартия 80 грама. За подвързването от възложителя пожелаха използване на зелена корици, които отговарят на корпоративните им цветове. Челната бе от PVC материал, а задната – от картон. Скрепването на книжките бе направено с метална спирала.

guide-book-finishing

Самото подвързване може да бъде, както с метална, така и с пластмасова спирала, а защо не с тетрадно шиене или дори с твърда корица. Всичко зависи от вида на книжката и нейното предназначение.

printed-books

Други интересни подобни материали, които сме произвеждали и мога да изброя тук са:

ista-workbook

Още една интересна книжка бе издадената преди време – тетрадка за упражнения по проект на ISTA България. Книжката се разпространяваше безплатно в детските градини и показваше чрез илюстрации кои неща са вредни и кои полезни за природата. В отделна секция пък имаше картинки за оцветяване.

Част от показаните продукти са произведени по поръчка на рекламни агенции. В случай, че и вие имате интересна идея за книжка в малки или по-големи тиражи, а защо не и нещо друго, за което да бъде разказано в нашия блог, може да изпратите запитване или да се свържете с нас за поръчка.

Текст:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping cart Затвори