Печатница Оптимал принт – София

Специални оферти

Магическа карта за детския празник

Със “Сдружение Азбукари” си сътрудничим от началото на тази година, като на два пъти отпечатахме и дарихме флаери за детския фестивал “Вярвам в теб”. Преди да разкажа конкретно за последния продукт, който изпълнихме съвместно, искам да предоставя малко повече информация за самата кампания и защо решихме да се включим в нея.

Когато от сдружението се свързаха с нас, ни изпратиха информация за каузата, която имаха, а именно – изграждане на първата по рода си комбинирана обществена детска площадка за игра и обучение, адаптирана и за деца със специални потребности. Това става чрез използване на специални релефи по модулите, които дават възможност на децата със зрителни проблеми да усетят фигурите и да участват активно в игрите. Самата площадка е вече изградена в Южния парк в София и ще бъде открита по време на втория фестивал “Вярвам в теб” в деня на детето. Тя е предназначена за деца между 3 и 12 години и е разположена върху терен от 350 кв.м. Самото изграждане, както споделят от сдружението, е било по-трудоемко от построяването на небостъргач, поради множеството административни пречки. Повече снимки от самото изграждане, както и информация за това и други събития на “Сдружение Азбукари”, може да бъде намерено в тяхната Facebook страница.

magic-map

Сега се връщам на самата магическа карта, за която искам да разкажа малко по-подробно. Самото производство на карти не е новост за нас, като нееднократно сме произвеждали пътни или туристически карти за различни общини и туристически обекти. Никога, обаче не бяхме правили магическа карта и искам да изкажа благодарност на “Сдружение Азбукари”, че ни се довериха в това начинание.

20130515_150011-e1369924964395

Самата карта е сгъната под формата на картичка, а миналата година дори е изглеждала като такава. При нейното отваряне се разкрива информация за самото сдружение, организиращо събитието, както и начините за дарение, чрез които всеки един може да се включи.

magic-map-open

Още едно разгъване и пред разглеждащите магическата карта се появява програмата на събитието, което ще се проведе на 01-02 Юни 2013-а година в Южния парк на София. Събитието перфектно обединява деня на детето и годишнината от смъртта на Ботев. Тази година освен невероятен детски празник, изпълнен с музика, танци, забавления и  игри, ще бъде открита и детската площадка, която ще зарадва и децата със специални потребности.

magic-map-open-program

Отворена напълно от картата изскачат зоните за забавления, които са разделени на три и носят имената на трите цвята на българското знаме: бяла, зелена и червена. Във всяка от тях има различни зони за пикник, забавление, приказки, обучение, атракциони спорт и други. Най-добре е да спрете да четете тук и да посетите фестивала “Вярвам в теб”, където вярвам, че ще се забавлявате страхотно с децата си.

magic-map-back

Текст:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping cart Затвори