Печатница Оптимал принт – София

Специални оферти

Учебни тетрадки за малки и големи ученици

В началото на всяка нова учебна година или срок се увеличава търсенето на учебни тетрадки, които в последствие трябва да се подвързват и надписват. Запитванията, които постъпват при нас в печатница Оптимал принт посочват множество идеи, насочени както към по-големите, така и към по-малките ученици.

УЧЕБНИ ТЕТРАДКИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ В СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

notebook-school-1

Нееднократно получаваме запитвания за изработка на тетрадки от страна на училища, които да бъдат предоставени за ползване от учениците. Разбира се това е практика в частни или чуждестранни гимназии, които обръщат внимание и на най-малкия детайл. Скоро отпечатахме такива тетрадки, които още в началото имаха няколко страници с полезна информация за учениците. Сред тях имаше календар на учебната година, мисия и цели на училището, както и други данни. Нататък тетрадката съдържа датирани страници, в които са отбелязани учебните и неучебни дни, както и националните празници. Самите страници са под формата на календар бележник.

УЧЕБНИ ТЕТРАДКИ ЗА  УЧЕНИЦИТЕ В НАЧАЛНО И ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ

school-schedule

Скоро отпечатахме тетрадки с индивидуален дизайн на кориците за ученици съответно в 4-ти и 7-ми клас. Характерното при тях е, че кориците бяха персонализирани с името, училището и класа на учениците, за които бяха предназначени. Освен това кориците могат да бъдат с надписани предмети, както и да имат любима снимка. Тук също може да се добави допълнително съдържание в началото, края или между самите страници. Пример за такова съдържание е учебна програма, която също може да е с персонализирани име и любима снимка.

УЧЕБНА ТЕТРАДКА СЪС СТРАНИЦИ ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ

ista-workbook

Пример за успешна безплатна печатна кампания е учебната тетрадка на ISTA, насочена към децата в детските градини. В книжката под формата на рисунки и страници за оцветяване се обясняват основни принципи, свързани с енергийната ефективност и екологията.

След всичко казано до тук следва да си направим извода, че подвързването и надписване на учебници и тетрадки трябва да остане като добър спомен от миналото 🙂

Текст:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping cart Затвори