Печатница Оптимал принт – София

Специални оферти

Печат на стикери от хартия и PVC

Принтирането на стикери дава разнообразни възможности, като за целта основно се използва дигитален печат. Те могат да бъдат използвани по много начини в бизнеса – за дизайн и реклама, защита, забавление и други. Най-важното е, че няма нещо, което да не може да се превърне в стикер – лого, надпис, дори определена снимка изрязана по контур. Въпреки факта, че производствената им цена е по-висока, чрез тяхното използване може да спестите допълнителни средства, за които ще спомена в тази статия.

 

РЕКЛАМИРАЙТЕ БИЗНЕСА СИ

В зависимост от Вашия бизнес, може да заложите на стикерите по някой от следните начини – етикети, реклама и промоции или просто, за да покажете нещо, с което ще бъдете полезни на хората. Както при всеки друг печатен материал и тук е важно да се придържате към правилата за опростено съдържание и привличащ вниманието дизайн.

sticker-productМного често в бизнеса стикерите се използват за етикети на различни продукти. Вместо да изготвите и отпечатате изцяло нова опаковка е много по-лесно да поръчате етикети с превод на български, който да се залепи върху вече отпечатана кутия. Същото важи и за етикети за различни пратки или писма. Благодарение на възможностите за персонализация може да променяте параметрите в съдържанието на този тип стикери (наименование, модел, цвят, тегло, баркод и много други).

sticker-print-advertising

Разбира се може да използвате стикерите и за реклама. В този случай е необходимо да бъдете максимално креативни. Стикерите се залепват на ваши продукти или на места за реклама и остават там за много дълго време. По този начин ще бъдат забелязани от много повече хора и затова трябва да привличат внимание. В този случай, вместо хартиени е много по-добре да използвате PVC стикер, който е по-издържлив на външни атмосферни условия и се къса по-трудно. В тази категория спадат и рекламите за витрини, както и тези за автомобилите, изработени от различни видове фолио.

PVC-sticker

 

ЗАЩИТЕТЕ БИЗНЕСА СИ

WP_000845Стикерите много често се използват за потвърждаване на гаранционния срок или извършена проверка. Обикновено се използват хартиени стикери, които се нарушават по-лесно при разлепване, в сравнение с PVC стикерите, които остават цели. Още по-добро решение е използването на специална стикерна хартия със защита. При разлепването на такъв стикер той се разлепва по определени фигури, в зависимост от структурата му. Съществуват и стикери, които при разлепване визуализират предупредителен надпис.

stiker-bagajna-razpiska-perforaciaТранспортните компании също използват стикери при багажните разписки, които издават на своите клиенти. Те са съставени от два компонента с абсолютно идентичен номер, като едната част се залепва на багажа, а другата остава закрепена за билета. По този начин се гарантира, че багажът много по-трудно ще бъде загубен или предаден на друг пътник.

sticker-hospitalТрети пример за защита, чрез използване на стикери са тези за битови и опасни отпадъци. Най-често те се срещат в болниците, но също така и при друг тип бизнеси, които работят с такива отпадъци. По закон те трябва да се маркират със стикер, който да предупреждава за съответната опасност.

 

БЪДЕТЕ ЗАБАВНИ

Чрез стикерите може да направите още много забавни неща, като например да преобразите лаптопа или смартофона си. Освен това може да се пошегувате със свои приятели или клиенти. Въобще възможностите са безкрайни и всичко зависи от фантазията, която имате 😉

laptop-sticker

jeep and yard pics 8-8-10 012

Може да разгледате предложения за стикери в електронния ни магазин или да изпратите запитване към нас.

Текст:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping cart Затвори