Печатница Оптимал принт – София

Специални оферти

10 креативни билборд реклами. Една от тях е българска!

Всеки път, когато се разхождам или шофирам, се чудя каква е причината да нямаме креативни билборд реклами в България. Дали липсата на идеи или нежеланието на хората, занимаващи се с маркетинг да поемат по-голям риск. Като знам какви рекламни бюджети се отделят и изразходват за абсолютно незапомнящи се и еднотипни кампании, ми идва да напиша тема в блога, в която да събера на едно място поне 10 оригинални идеи.

Всяка реклама и в частност билборд има за цел да привлече вниманието на човек и максимално бързо да създаде впечатление, такова че да си спомня рекламното послание дори след като вече е подминал рекламата. Разбира се всичко трябва да се прави с мярка и не е нужно на автомагистрала да се постави такъв билборд, който да причини повече катастрофи, само заради оригиналната си идея.

Сред примерите ще видите запомнящи се идеи за билборд реклама по спирки. Наблягам на този факт, тъй като в момента в България това е една болезнена тема. Както всички добре знаем една компания иска да брандира спирките на градския транспорт в София и други градове в страната. Като знам как друга компания на същия собственик постави билборд реклами, замаскирани като телефонни кабинки, при това на най-неудобните за пешеходци и колоездачи места, не ми се мисли какъв ще е резултатът със спирките.

Оставям ви да се насладите на колекцията от креативни билборд реклами, които ще може да видите, чуете, пипнете и със сигурност в крайна сметка ще запомните всички. Дали ще познаете коя е българската? Ще ви подскажа. Нейната креативност се крие в това, че е поставена по средата на велоалея.

Текст:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping cart Затвори