Печатница Оптимал принт – София

Специални оферти

Как да отпечатате своя профил в социалните мрежи

Все повече хора създават профили във Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram и други. Публикуваното съдържание в социалните мрежи бързо потъва надолу и остава забравено. Ето защо днес реших да покажа няколко приложения, с които да имате приятно четиво, интересен подарък, кратко резюме или просто резервно копие при следващия срив на Facebook, който причинява остри панически атаки сред хората.

 

FACEBOOK И ДРУГИ СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

print-your-facebook-timeline

Ще започна с Facebook, където прекарваме почти целия си ден, публикувайки мисли, снимки и друга информация, която намираме за важна. Само след 2-3 дни тези статуси вече са забравени и единственият шанс да си ги припомним е чрез някой обзор на годината, подбран от самия Facebook. Разбира се може да се възползвате и от опцията да изтеглите цялото си съдържание от своя профил, тъй като никой не може да гарантира, че Facebook ще съществува вечно. В случай, че искате да имате своя собствена автобиография на случващото се в тази социална мрежа, при това в приятен за окото вид, то може да опитате услугата MySocialBook. Чрез нея ще имате възможност да направите персонализирана книга, със съдържание взето от профила Ви, фен страница или група. Всички знаем, че има хора, които живеят във Facebook и за тях е препоръчително да си правят годишни издания. Приложението позволява да се задава конкретен период и тип на статусите, които да се отпечатат. Книгите могат да бъдат с меки или твърди корици и обем от 25 до 500 страници. Съществуват и други приложения, насочени към потребителите на Twitter или платформи за блогове, чрез които също могат да бъдат създадени книги със съдържание, извлечено от съответните места.

 

INSTAGRAM

Instagram набира все по-голяма популярност, а благодарение на смартфоните хората правят невероятни снимки, които заслужават да бъдат отпечатани и съхранени. Освен това, има ли човек, който да не обича да разглежда снимки? В България вече има създадено приложение за тази цел – Instaprint. Подобен на този сайт е и Prinstagram. И на двете места, чрез свързване на профила си в Instagram, може да изберете снимки и формат на отпечатване. Сред възможностите са набор от различен брой малки снимки, колажи под формата на плакат, фоторамки, албуми, поздравителни картички, стикери, визитки, магнити, значки, тениски и почти всичко, което се сетите.

 

LINKEDIN

LinkedIn се използва от хората за създаване на нови бизнес контакти или за намиране на работа. За целта там се публикува ифнромация, свързана с квалификация, умения, образование и т.н. Социалната мрежа предлага собствено решение, с което да отпечатате резюме на профила си. Последното може да послужи като автобиография при кандидатстване за работа. За целта е необходимо да изберете един от предложените темплейти, да прегледате генерираната информация, при желание да я коригирате и след това да я разпечатате.

 

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ НОВИНИ, САМО ЗА ТЕБ

Paper-Later-print-news-from-internet

И за финал искам да споделя още нещо, малко в страни от социалните мрежи, но отново свързано с отпечатването на материали от интернет. Представете си, че видите интересна статия, коментар или анализ в интернет, който искате да прочетете на спокойствие със сутришното кафе, без да натоварвате очите си с взиране в малкия екран на телефона. Вече има такава услуга и тя се нарича Paper Later. Платформата позвлоява да запаметите избрани статии, след което да поръчате отпечатването им и да получите издание под формата на вестник в пощенската си кутия. Към момента услугата е в бета версия и се предлага само във Великобритания на цена от 4.99 британски лири за брой.

 

Текст:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping cart Затвори