Печатница Оптимал принт – София

Специални оферти

Печат на формуляри с баркод персонализация

Новите технологии и автоматизацията заемат все по-голямо място в работата на всеки един от нас. Немалко производствени процеси протичат в различни етапи и за тази цел се попълват работни карти, чрез които се извършва контрол на изпълнението. Поради факта, че не всяко работно място е оборудвано с компютри, нерядко информацията от тези карти се въвежда в единна система. Наличието на баркод позволява по-лесно да се отбелязва свършването на дадена задача или да се следи нейното движение.

DSC01876

Последната поръчка, която изпълнихме бе за медицинско заведение, което има разработени талони за различни услуги, като всеки от тях има баркод номерация (в случая цифрова, но тя може да бъде също буквена или буквено-цифрова). Подобна система се използва и при товарителниците на всички куриерски компании.

DSC01913

Освен за номерация, баркод персонализацията може да се използва и за извеждане на текст. Това е интересен и не толкова скъп метод за провеждане на игри, при които потребителят може да провери дали печели награда, дори с мобилния си телефон, тъй като има множество разработени приложения за четене на баркодове и за целта не е нужно скъпо оборудване.

DSC01878

Друга интересна опция, която можем да предложим са формуляри с практически неограничен брой номерации и перфорации в различни форми. Подобни материали сме произвеждали за турситически и сватбени агенции. При първите става въпрос за формуляр с 6 допълнителни талона с номерация като на основния, като всеки от тях позволява откъсване и предаване на съответния получател, за когото са предназначени (шофьор, хотел, ресторант и други). При сватбената агенция талоните бяха разделени с Т-образна перфорация, обособяваща долната част на формуляра на 2 независими талона, за предоставяне на служителите в случай на необходимост от корекция.

DSC01881

Печатница Оптимал принт може да предложи персонализиран печат с баркод съдържание или множество номерации и/или перфорации. При необходимост от подобна услуга може да направите запитване по имейл office@optimalprint.bg или чрез формата за контакт по-долу.

Грешка: Формулярът за контакт не е намерен.

Текст:

Shopping cart Затвори