Печатница Оптимал принт – София

Специални оферти

Печат на късметчета за кафе… и не само

Голяма част от хората започват деня си с кафе, а някои пият такова дори преди сън. В последните години неизменна част станаха и така наречените късметчета, които започнаха да се предлагат и с други напитки, а дори и с храни. Немалко хора нетърпеливо изчакват поръчката си, за да видят какво ще им донесе късметът днес, след което се заемат с изтъркването на билетче-две от лотарийните игри.

wisdom-of-the-day

Масово използваните късметчета са отпечатани на тънка хартия, навити на руло и захванати с пластмасов ринг. От едната им страна е отпечатана реклама, а от другата се намира самото послание. Съществуват обаче и други примери – като късметчетата на сладкарници Неделя, които са отпечатани на картон, със заоблени ъгли. Късметчетата обаче могат да се изрязват и в нестандартни форми, като показаното на снимката.

best-wish

Късметчетата не са запазена марка само за заведенията. Именно поради факта, че по нашите географски ширини се възлага голяма надежда на случайността, подобен бонус може да се предложи във всеки офис, с голям обем от посетители, като в случая късметчетата могат да се намират просто в голям стъклен съд и вместо пожелания да съдържат информация за бонуси, награди или… опитай пак.

packet-of-lucky

Късметчетата се срещат и в две други форми за седмична употреба. Това са така наречените игри за двойки „52 седмици”, при които в ръчно изработена кутия във формата на сърце се крият 104 желания, написани на папируси в син и червен цвят и предизвикващи двойките да демонстрират чувствата си един към друг. Друга игра от този тип е тази, в която има 52 папируса с различни секс пози и описание за тяхното изпълнение.

52-weeks-of-love

В печатница Оптимал принт можем да предложим изработка на късметчета, като може да разгледате нашите оферти в онлайн магазина ни или да ни изпратите запитване посредством имейл или формата:

Грешка: Формулярът за контакт не е намерен.

Текст:

Shopping cart Затвори